Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Co s čokoládou

0.0
Co s čokoládou

Potřebné ingredience

Milé maminky, jistě to znáte že po Mikuláši a po Vánocích se vám doma nakupí hromady čokolády o kterou pak děcka už ani nemají zájem.

Postup přípravy

Alespoň tedy u nás to tak je, přesto že jsem všem říkala aby dali čokolády co nejméně nebo vůbec tak jí tu mám spousty a Terezka o ní nemá vůbec zájem. Nemáte nějaký vyzkoušený recept na buchtu,bábovku apod. do kterého se dá použít čokoláda z figurek?

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pištíček 12. 1. 2009, 19:12
ahoj u nas je popularny tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3493 (L)
kopretin.a 12. 1. 2009, 17:06
Zrušený účet 12. 1. 2009, 16:53
Evo, čokoláda se dá báječně použít do mufinek. Recepty najdeš tady nebo se mrkni ke mně na moje webky http://bulik.buresovi.cz tam mám v článcích celou mufinkovou kucharku. Nebo zkus tohle Piškot Margot a další varianty 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek polohrubé mouky 1 hrnek cukru krystal 1 prášek do pečiva 2 vejce 1 kelímek smetany na šlehání podle potřeby mléko 1 velká tyčinka Margot nebo mléčná, oříšková, či hořká čokoláda (100g) Margotku nebo čokoládu hrubě nastrouháme, ze všeho umícháme husté, ale tekuté těsto. Upečeme ve střední troubě v pekáčku, po vychladnutí můžeme ještě polít čokoládovou polevou. To mám taky na svých webkách a ji jiné recepty na lité buchty, kde by se čokoláda určitě dala použít. (flower) (hello)
Juchanka 12. 1. 2009, 15:36
co čokoládové fondue :-$ :-$ :-$ :-$to jen rozehřejete s trochou smetany, dáte doprostřed stolu a děti si v tom namáčí nakrájené ovoce - jablko, banán ..... je to (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic)
mišus 12. 1. 2009, 15:32
Hledejte. Je tu jedna buchta (teda recept na ní). Na obrázku je vidět jak je v těstě rozlámaná čokoláda. Prostě udělat jakoukoliv buchtu do plechu, rozlámat Mikuláše, čerta...... nasypat na těsto a upéct. Hledejte, mě se to najít nepovedlo. Bohužel jak si nepamatujete přesný název a máte málo času je to špatné! Jo a teď mě napadlo udělat cookies!
z.u.z.k.a 12. 1. 2009, 15:32
Tak si tu na MMb najdi nejakou buchtu z cokoladou,ja ji davam na jakoukoliv buchtu,kde je cokolada.Nebo pak banan s cokoladou.TAky uz jsem mela dva :-$
Denisaaa 12. 1. 2009, 15:24
já je vždycky nastrouhám, nebo rozsekám a posypávám na buchtu místo granka :-$ Je to moc dobrý (Y)
mamamija 12. 1. 2009, 15:14
Mila Evo, u nas to byl ten sam problem :-$ taky hodně dostavali figurek ale taky hodne advetnich kalendařu tak jsem vždy nechala formy z kalendařu pak jsem koupila pokrmovy tuk a všechny čokoladky jsem roztopila z pokrmovym tukem a nalila spatky do prazdnych okenek pak když byly ztvrdnute tak jsem je dala do misky a schovala do ledničky pak se rychleji snědli :-) :-) :-) :-) ahoj jana

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie